بنا به شغلم روزانه تو فرودگاه جوابگوی میانگین ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ نفر مسافر شاید هم بیشتر هستم.
که اکثرا سوالات تکراری و خسته کننده بعضی وقتها این حجم بی توجهی عصبانی کنندهاست.
مسافری که وارد فرودگاه میشه از مبدا خودش خبر داره اما مسئله اینه که تو خود فرودگاه به قدری سردرگم و کلافه میشوند با اینکه اگه کمی فقط کمی به تابلو های راهنما دقت کنند نیاز به سوال کردن هم ندارند ،اما این بی توجهی اغلب باعث عصبانیتشان شده و بعضی اوقات به ما هم بی احترامی میکنند!!
چیزی که ذهن من و درگیر خودش کرد و وادار به نوشتن این مطلب همین بی توجهیها ناتمام بود.
مسافرا به چند دسته تقسیم میشوند،
سری اول:کارت پرواز به دست از قبل شماره باجهای که باید بارشان را تحویل دهند را آماده کرده و صرفا از شما شماره آن شرکت هواپیمایی یا شماره باجه را سوال میکنند،دلچستترین نوع مسافر هم اینها هستند.
سری دوم:اسم شرکتی را باهاش پرواز دارند رو میدانند ولی کدام ترمینال وکجا باید برند و ازت سوال میکنند.
سری سوم:از عجیبترین مسافران هستند
سوالات خیلی عجیب وغریبی ازت میکنند مثلا من الان کجا هستم؟منظورشان کدام ترمینال هستش!(این سوال در فرودگاه عین این هستش که شما در تهران از اطرافیان سوال کنید کدام شهر ایران هستد؟)
نه میدانند کجا هستند صرفا میدانند کجا قرار است برند باز هم قابل درک هستند شاید اصلا پرواز نکردند و شاید اولین بار است که اینجا حضور دارند.
دستهای که برای من خیلی عجیب هستند
انسانهای که کارت پرواز به دست
کارتی شامل تمام اطلاعات لازم(ساعت پرواز،شماره پرواز،گیت)و باز هم در وسط فرودگاه آواره وار از شما سوال میکنند که کدام گیت باید بروند!!!! رو اعصابترین نوع سوال!
یک سری دیگر زیر تابلوی که ایستادهای دقیقا آدرس همانجا را ازت میگیرند!
به نظرم وقتی فرودگاه رو به زندگی تشبیه کنیم
دقیقا داستان ما میشود.
یکسری از قبل میدانیم کجا بریم!سوالاتمان را آماده کردیم با کمترین اتلاف وقت به مقصدمان میرسیم.
یک سریمان نصف راه رو رفتیم اما باز بدون توجه به تابلو های راهنما سوالات بیربط میکنیم(سوال کردن اصلا عیب نیست اما در خیلی مواقع سوالات غیر ضروری باعث میشه وقت تلف بشه)
سوالی که جوابش با یک نگاه دقیقتر با کمی توجه بیشتر جوابش را خواهیم گرفت.
چه خوب میشد که اول مبدامان را مشخص کنیم،بعد تومسیر به تابلوها هم توجه کنیم
بعضی وقتها همین سردرگمی ها میتونه باعث شه پروازتون رو از دست بدید!
برای ما که به عنوان راهنما خدمت میکنیم خیلی با کمال میل و علاقه به مسافرایی کمک میکنیم که نصف بیشتر مسیر را خودشان انجام دادن وبا یک اشاره کوچک شتابان به مسیرشان ادامه میدهند.
دکتر شیری بزرگوار میگفتند؛آدم
های حرفهای به افرادی کمک میکنند که بیشتر مسیر را به تنهایی طی کرده باشند.
همران عزیز سعی کنیم تا جایی که میتوانیم با اطلاعات موجود و در دسترس کارمون رو خودمون پیش ببریم هرجا هم لازم شد سوال کنیم اما سوالاتی که واقعا ارزش وقت صرف کردن و منتظر ماندن داشته باشد.
حواسمان به ساعت پروازمان باشد.
شاد باشید.
مجموعه کتابهای تمرینات کراس ترینینگ
سوال ,هم ,فرودگاه ,رو ,سوالات ,خیلی ,خیلی عجیب ,کارت پرواز ,پرواز به ,باز هم ,سوال میکنند
درباره این سایت